EVA IN CORONATIJD 1ELIM – De dagontmoetingen in seniorencomplex de Wiekswal op de woensdag en de donderdag zijn na het vrijgeven van de lockdown voor de dagontmoetingen in juni al weer toe aan de zomerstop. Met veel aangepaste maatregelen zijn de dagontmoetingen weer van start gegaan.

Een paar vrijwilligers die zelf tot de risicogroep behoren deden even niet mee, maar alle ouderen waren weer present en ‘met veel enthousiasme’. Het doet het EVA (Elim Vitaal & Actief) bestuur goed dat de vrijwilligers het weer mogelijk gemaakt hebben om voor deze groep ouderen weer enige verlichting te brengen in de voor hun eenzame Corona tijd.

Zo de plannen nu liggen zullen op woensdag 19 en donderdag 20 augustus de dagontmoetingen in de Wiekswal weer van start gaan. Omdat er in tussentijd veel kan veranderen is er voorafgaande aan deze data een vergadering met de vrijwilligers om met advies van de huisartsen te kijken hoe de situatie dan is.

Ook gaat er na de vakantie gekeken worden of de grote groep in ’t Elims Eethuus weer opgestart kan worden in aangepast vorm met de geldende Corona voorschriften. Uiteindelijk verlangen zowel bestuur, vrijwilligers als deelnemers weer naar normaal, maar voorlopig moeten we het doen met ‘tijdelijke nieuwe normaal’. Voor zo ver van toepassing allemaal een fijne vakantieperiode.

EVA IN CORONATIJD 2

Pin It