painting 911804 640ELIM – Het kleuren voor volwassenen is weer helemaal in. Ook tijdens de dagontmoetingen bij “Elim Vitaal & Actief” is het kleuren modern bij de ouderen. Om de ouderen die door de Coronapandemie enorm getroffen zijn, een hart onder de riem te steken hebben EVA en Domesta de handen in een geslagen en deze kleurwedstrijd voor senioren georganiseerd.

De deelnemers van de dagontmoetingen hebben de kleurplaten al ontvangen. Alle anderen kunnen de kleurplaat hier downloaden. Nu weten wij dat veel senioren geen computer hebben. Daarom bij deze het verzoek aan de kinderen of buren deze voor hen uit te printen.

Op de kleurplaat staat hoe de senioren huurders van Domesta en de deelnemers van Elim Vitaal & Actief (EVA) mee kunnen doen en waar de kleurplaten ingeleverd kunnen worden. Tussen kerst en nieuwjaar worden de winnaars bekend gemaakt via de Elimsite. Bij deze wensen Domesta en EVA iedereen in Elim fijne feestdagen, ook al begrijpen we dat de omstandigheden ver van ideaal zijn. Door te klikken op de bijbehorende afbeelding opent u de kleurplaat.

Pin It