Jan Appeldoorn is niet meer(Ingezonden mededeling) Elim – Geheel onverwachts en veel te vroeg hebben we afgelopen maandag afscheid moeten nemen van Jan Appeldoorn. We verliezen in hem een trotse vader, een harde werker en een gezelligheidsman. Een pilsje, sigaretje, flesje bier en Nederlandstalige muziek waren voor Jan de ingrediënten voor een gezellig moment, het liefst in aanwezigheid van één van zijn vrienden.

Op dit moment ervaart de familie hartverwarmende reacties in diverse soorten van medeleven, waarvoor zij langs deze weg hun dank willen uitspreken. Morgen breekt het definitieve moment van afscheid aan. Enkele vrienden hebben in overleg met de familie het initiatief genomen om een ere haag te gaan vormen, waarbij ook u van harte bent uitgenodigd.

Jan zal morgen rond 09.30 uur vanaf zijn huis aan de Ds. Boersmastraat 11 in Elim worden overgebracht naar het crematorium. Gezien dit tijdstip zou het mooi zijn dat de erehaag rond 09.15 uur wordt gevormd vanaf zijn huis langs de route die door het dorp wordt gereden: Boersmastraat, Langewijk, Dorpsstraat voorbij de Plus Markt, Carstensdijk voorbij de Casteleyn en het voetbalveld. De gezamenlijke redacties van de Elim-site, en de Hoogevener wensen familie, vrienden en andere nabestaanden heel veel sterkte met dit grote verlies.

Pin It