IMG20201211152303ELIM - Kerst is in aantocht. Ben jij al begonnen aan een kerstfilmmarathon op Netflix of hebben cadeautjes onder de kerstboom meer prioriteit? Een ding is duidelijk: dat kerst eraan komt, maakt iets los bij mensen. In die laatste donkere maand voor het nieuwe jaar kunnen we ook wel wat gezelligheid gebruiken. En wij niet alleen, er zijn genoeg mensen met als grote wens de Corona de wereld uit. Maar niet voor niets noemen we kerst the time of giving.

Het is een mooi moment om iets te geven aan onze naasten! Dat kerst van oorsprong een eeuwenoud, christelijk feest is, weet je misschien ook wel. Maar het kan goed zijn dat dat (eeuwen) ver bij je vandaan staat. Je kent het vast, het Bijbelverhaal van het kindje Jezus dat werd geboren in een stal in Bethlehem, Israël. Een 2020 jaar oud verhaal om precies te zijn, dat begint bij ons mensen én natuurlijk bij God.

God gaf de wereld Jezus. Maar waarom? De Bijbel geeft ons daar een goed antwoord op: “Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een iegelijk die in Hem gelooft, niet verderve, maar het eeuwige leven hebbe. ... Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft”. In deze nare Coronatijd geeft dit een uitzicht op betere tijden.

Nu heeft de Elimsite al weer enige tijd een Kerstwensboom waar de kinderen van de Elimse scholen hun kerstwensen aan gehangen hebben. Er zijn weer een aantal nieuwe wensen die u kunt bekijken door te klikken op de onderstaande Kerstwensboom. Iedereen goede Kerstdagen!

kERSTWENSBOOM2

 

Pin It