Onze burgemeester heeft zijn traditionele nieuwjaarstoespraak dit jaar online gedaan. Een serie van aaneengesloten mooie woorden met hoop. Prachtig kijk maar eens. Maar ook de burgers van Hooegveen hebben een boodschap richting locale en landelijke bestuurders. 

Een belangrijke opdracht van de bevolking aan de plaatselijke en landelijke politiek is de vertrouwensbreuk tussen burgers en politiek te herstellen. We smachten naar een betrouwbare overheid die er is voor de bevolking en waar je op kunt vertrouwen. 

De analyses van Frits Kapper krijgen steeds meer aanhang en dat geeft aan dat vertrouwen in onze bestuurders hard aan het dalen is. Hier een klein citaatje uit Kantlijn: Haagse hypocrisie of gewoon onkunde van 02/01/2021 Door Democranarch. Het schip van staat, de MS Nederlanden, vaart momenteel onder het gezag van een ploeg officieren waarbij de vraag gewettigd is of zij voor de woelige wateren van nu wel kundig genoeg zijn. Een schip onder wrede leiding kreeg in de geschiedenis vroeg of laat met muiterij te maken. Denk aan de muiterij op de Bounty. Wilt u dit hele artikel lezen, klik dan hier...

Pin It