Amy GuichelaarElim - Het liefst gaat Amy Guichelaar gewoon naar school. Ze is dan ook helemaal niet blij dat de scholen nog langer dicht moeten blijven. Maar als echte Elimse zit ze niet bij de pakken neer. Geïnspireerd door Happy Stones heeft Amy een plan bedacht waarmee ze heel het dorp wil opvrolijken. Amy verzamelt stenen en heeft een hele verzameling. Samen met moeder Heleen en broertje Glenn heeft ze deze nu prachtig versierd. Ze is op pad gegaan deze mooie stenen in het dorp te verstoppen.

Op de vraag waarom ze dit doet zegt ze: „Ik hoop dat mensen het leuk vinden om mijn stenen te vinden. Ze mogen ze zelf houden, maar ze mogen ze ook weer ergens anders verstoppen. Dan kan iemand anders ze weer vinden.” Ze heeft een grote voorraad versierd en verstopt en gaat de komende dagen door.

Een hele klus, maar er zit een idee achter. „Misschien kunnen anderen meehelpen en ook stenen versieren? Een fantastisch idee. Elim is dan ook trots op Amy. Mogelijk vindt haar plan navolging in de andere dorpen en Hoogeveen.

Pin It