Roelof Koopnam snel weer in het programma

(Gepubliceerd 21-10-2023) Roelof Koopman van ‘Koopman op pad’ heeft inmiddels weer een paar afleveringen opgenomen. Er staan nog een paar afleveringen in de planning opgenomen met Paula of Peter, maar daarna zal Roelof met grote regelmaat weer te zien zijn op zijn vertrouwde plek als presentator van het wekelijkse programma te zien op www.koopmanoppad.nl, www.dehoogevener.nl, www.elim-drenthe.nl, en de daarbij behorende sociaalmedia.

Tijdens de herstelperiode van Roelof hebben Peter, Henk en Paula het programma overeind gehouden omdat ze van mening waren de grote hoeveelheid vaste kijkers niet te verliezen en dat is, zo kunnen we vaststellen goed gelukt.

Roelof is zijn team dankbaar voor hun inzet en probeert ondanks zijn nog broze herstel het weer zoveel als mogelijk zelf de presentatie op zich te nemen. Mocht dit door wat voor omstandigheden niet lukken kunnen Paula of Peter het (tijdelijk) overnemen.

Henk blijft zich als regisseur en cameraman inzetten voor de aankleding van de studio en de technische aspecten die zich daarbij voordoen. Peter blijft zich inzetten voor beeld, geluid en editing.