Kerstmarkt op het Schoolplein van OBS De Oostenbrink

Op donderdag 21 december 2023, vanaf 17.00 uur, wordt het schoolplein van Openbare Basisschool De Oostenbrink in Hollandscheveld omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt.

Kraampjes

Er zijn verschillende kraampjes te vinden op de markt. Hier is een overzicht van wat u kunt verwachten: Kerstspullen gemaakt door de leerlingen: De creatieve leerlingen van OBS De Oostenbrink hebben speciaal voor deze gelegenheid kerstspullen gemaakt. DA & Boni: Deze bekende winkels zullen ook aanwezig zijn met hun eigen kraampjes. Muziekinstrumenten: Voor de muziekliefhebbers is er een kraam met diverse muziekinstrumenten.

Cadeaushop ’t Kadootje & Tesss shop: Deze lokale winkels zullen ook aanwezig zijn met een breed scala aan cadeau-artikelen. Homebyangela: Een kraam met unieke, handgemaakte items. Pokemonkaarten: Voor de Pokemon-fans is er een kraam met een breed scala aan Pokemonkaarten.

Knieperties: Een traditionele Nederlandse traktatie die niet mag ontbreken op een kerstmarkt en is een breed scala aan eten en drinken beschikbaar: Broodjes hamburger of braadworst met gebakken uien: Voor degenen die op zoek zijn naar iets hartigs. Snert & tomatensoep: Warme soepen om je op te warmen in de koude winteravond. Warme chocolademelk met slagroom: Een klassieke wintertraktatie.

Activiteiten

Naast winkelen en eten zijn er ook verschillende activiteiten gepland: Verloting: Er is een loterij met meer dan 100 mooie prijzen. Fields of Fun: Deze groep zal kerstliedjes zingen om de feestelijke sfeer te verhogen. Glittertattoo, schminken en haarveertjes: Voor de kinderen (en de jong van hart!) zijn er verschillende leuke activiteiten. Grabbelton: Een leuke activiteit waarbij je een verrassing kunt grabbelen. Spelletjes: Er zijn verschillende spelletjes gepland, en voor iedere winnaar is er een mooie prijs. Ook is de kerstman de hele avond aanwezig. Kortom, het beloofd een gezellige avond te worden! Slecht weer? Geen probleem, bijna alle kraampjes staan overdekt! (Kijk op onze Facebookpagina en win een goodiebag met daarin een brunch voor 2 personen bij Van der Valk!). Iedereen is welkom op deze gezellige kerstmarkt.