21 December 2023 Kerstviering voor Ouderen bij Stichting EVA

Het is weer die tijd van het jaar waarin de lucht gevuld is met de geur van versgebakken koekjes, de straten zijn versierd met fonkelende lichten, en de vreugde van het delen en geven is overal om ons heen. Ja, het wordt weer Kerstmis! En dit jaar heeft Stichting EVA iets heel speciaals gepland voor onze geliefde ouderen uit Elim.

Een Warm Welkom

Bij Stichting EVA geloven we dat Kerstmis een tijd is van vreugde en samenzijn. Daarom hebben we een speciale kerstviering georganiseerd op donderdag 21 december aanvang 10:00 uur bij ’t Elims Eethuus voor onze ouderen. Bij aankomst worden onze gasten verwelkomd met koffie of thee met lekkers, perfect om de kou buiten te houden.

Activiteiten en Entertainment

We hebben een scala aan activiteiten gepland om onze ouderen bezig te houden en te vermaken. Van kerstliederen zingen en toegezongen worden door de kinderen van De Palm. Ds. André Heiner zal hierbij ook aanwezig zijn en een korte vertelling houden.

Het Kerstdiner

Geen kerstviering is compleet zonder een feestelijk kerstdiner. Het Elims Eethuus  heeft een heerlijk menu samengesteld. Ons kerstdiner belooft een feest te worden. Bij dit diner zullen aanschuiven wethouder Mark Tuit en zijn steun en toeverlaat Evelien Klunder. In een korte toespraak zal Mark ons groot nieuws vertellen.  Hierna zullen we op een groot scherm foto’s bekijken die gemaakt zijn bij onze eerdere bijeenkomsten. De kosten voor dit alles bedragen 8 euro per persoon.

Geschenken Uitwisselen

Kerstmis draait om geven, en daarom hebben we voor de kinderen die komen zingen alsmede de deelnemers een leuke attentie.

Conclusie

Bij Stichting EVA geloven we dat iedereen het verdient om de vreugde van Kerstmis te ervaren. Onze kerstviering voor ouderen is onze manier om Elimse ouderen te laten weten dat ze geliefd en gewaardeerd worden. We kijken ernaar uit om samen met hen een vrolijk en gedenkwaardig kerstfeest te vieren.

Opgeven

Let op deze kerstviering voor ouderen uit Elim is voor alle 65 plussers! Dus ook niet EVA deelnemers zijn van harte welkom. Wel graag vooraf even opgeven via elim@aaldersit.nl of via 06 44 318 640 Graag opgeven voor 14 december 2023. EVA deelnemers hoeven zich niet op te geven als ze hierbij aanwezig willen zijn. Wel graag tijdig afzeggen bij niet aanwezig kunnen zijn. EVA vrijwilligers vragen we wel even zich op te geven.