Elim viert gouden huwelijksjubileum van Bert en Jenny

ELIM – Een halve eeuw geleden, op deze exacte dag, 21 juni, beloofden Bert en Jenny elkaar eeuwige trouw. Hun liefdesverhaal is een inspiratiebron voor velen in Elim, een dorp waar gemeenschapszin en familiewaarden hoog in het vaandel staan. Vandaag vieren we niet alleen hun 50-jarige verbintenis maar ook de bijdrage van hun ondernemingen, Ellerie Tweewielers en Ellerie Taxi, aan de gemeenschap.

Bert en Jenny, ontmoetten elkaar op jonge leeftijd en hun liefde bloeide op tegen de achtergrond van het idyllische Drentse landschap. Hun huwelijk werd destijds gevierd met een bescheiden receptie, maar hun toewijding aan elkaar en aan hun dorp was allesbehalve bescheiden.

Door de jaren heen hebben Bert en Jenny niet alleen een gezin opgebouwd, maar ook twee bloeiende bedrijven. Het gouden jubileum van Bert en Jenny is een moment om stil te staan bij de waarde van duurzame relaties, zowel in de liefde als in het bedrijfsleven. Hun toewijding aan elkaar en aan hun ondernemingen heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten op de gemeenschap van Elim.

Namens de kinderen, kleinkinderen, familie, vrienden en alle inwoners van Elim, feliciteren we Bert en Jenny van harte met hun 50-jarige huwelijksjubileum. Moge hun verhaal van liefde en toewijding nog vele jaren voortleven in de harten van iedereen die hen kent.