Agenda Feestweek Elim 2024

ELIM – De start van de feestweek in Elim is 9 september vanaf het parkeerterrein van het sportpark aan de Carstenswijk waar de start is om 20.15 uur met een lampion op tocht door het dorp door de kinderen. Dit alles onder de muzikale begeleiding van Chr. Muziekvereniging “Juliana de Bazuin” uit Hollandscheveld en Chr. Muziekvereniging “Wilhelmina” uit Hoogeveen.

Na terug keer is er op het sportpark Spectaculaire vuurwerkshow die wordt verzorgd door Metselaar Fireworks. De dinsdag start de kermis die de hele week open is vanaf 15.00 uur. Met om 16.00 uur is het spektakelstuk, De zeskamp voor de leeftijdscategorieën van 9 t/m15 jaar op het sportpark, met om 19.00 uur is er de zeskamp voor de volwassenen vanaf 12 jaar en ouder. In de avond is er een toneelavond met, DE KRIMSE REVUE’’ treedt op met het stuk: VAN GEMAK TOT ONGEMAK in de Open Deur aan de Dorpsstraat toegang is gratis. De woensdag is vanaf 14.30 uur voor de jeugd met Kindershow Anders met Sander. In de open deur vrije toegang. De Super-Bingo met gratis superronde ter waarde van €250,- in de feesttent de avond begint om 19.00 uur.

met op de donderdag is er tijd voor een Borrelmiddag ‘veur Elimieten’ vanaf 14.00 uur met een gezellige middag met hapje en een drankje voor alle inwoners van Elim in de zaal van het dorpshuis “De Open Deur”. Om 13:30 uur is er de start van de kinderdisco in de feesttent. Tegen 21.00 uur staat de feestband The Evening Stars op het podium in de feesttent.

Vrijdagavond is er de klaverjassen en Jokeren toernooi in het dorpscentrum ’t Vonder. Met om 21.00 uur de gratis verloting van de kermis. In de feesttent is er een muziek show met Q-music met ‘The Party 4 uur fout’ die om 20.30 uur begint.

De zaterdag is er de jaarlijkse jaarmarkt met meer dan 90 kramen aan de Dorpsstraat met een deel aan de Carstenswijk. De jaarlijkse dahliacorso start vanaf de G Engelsstraat, de start van de Praalwagens is om 14.00 uur door het dorp en bij het eindpunt aan de Carstenswijk worden de wagens geshowd. Om 21.00 uur is het tijd voor The Schowbirds met DJ Rudie in de tent.

De feestweek wordt afgesloten met een kerkdienst in de tent die verzorgd wordt door de Paraplucommissie van de Protestantse gemeente uit Elim. Dominee Mark de Jager uit Dwingeloo gaat voor in de dienst aanvang van de dienst 15.00 uur.