Anja Dekker huurt al 50 jaar van Domesta

ELIM – Anja Dekker, alweer geruime tijd woonachtig in Seniorencomplex De Wiekswal, werd deze week door Woningstichting Domesta in de bloemetjes gezet en kreeg een maand huur cadeau.

Anja Dekker is al 50 jaar huurster bij Domesta. Zij woont aan Het Hoosvat in Elim in Seniorencomplex De Wiekswal. Anja is goed bij de tijd en zelfredzaam. Doordat Domesta haar vorige huurwoning verkocht heeft kwam ze in seniorencomplex De Wiekswal terecht. ‘Hier heb ik geen dag spijt van gehad’, ‘We trekken hier veel met elkaar op en samen met Stichting Elim Vitaal & Actief worden hier veel leuke dingen georganiseerd.

Anja hoopt hier nog lang te kunnen wonen. Er zijn 2 slaapkamers, een mooie woonkamer inclusief een praktische keuken. Het belangrijkste is het samen met elkaar optrekken en naar elkaar omzien. Hiervoor is de gezamenlijke “huuskamer” in het complex. Hier houdt stichting EVA tweemaal per week de dag ontmoetingen en organiseren de bewoners zaken als bingo en vieren enkelen er hun verjaardag.

Naast bewoonster van, zit Anja ook in het bestuur van de bewonerscommissie, die opkomt voor de belangen van alle bewoners van het complex. De verstandhouding tussen deze commissie en woningstichting Domesta is bijzonder goed. ‘We benaderen alles positief en zijn altijd oplossingsgericht’, aldus een enthousiaste Anja.

Namens alle bewoners van De Wiekswal, Stichting Elim Vitaal & Actief (EVA) en heel Elim van harte gefeliciteerd en geniet van het geldbedrag en de prachtige bloemen.