Een mooie kerst voor onze ouderen

ELIM – Ook al moeten de Kerstdagen van 2023 nog beginnen, de grote kerstviering van stichting EVA heeft alweer plaatsgevonden. Afgelopen donderdag 21 december was het volle bak in de grote zaal van het Elims Eethuus. Ruim 60 ouderen werd een mooi programma gepresenteerd met kerstliederen, een mooi kerstverhaal verteld door ds. A. Heiner en heel veel foto’s en filmpjes uit recente en vervlogen tijden.

De kinderen van De Palm kwamen de ouderen bemoedigen met een paar prachtig gezongen liedjes met inhoud. Uniek hierbij was dat meester Greidanus die deze week met pensioen is gegaan de kinderen begeleidde met zijn gitaar.

Na het nuttigen van een overheerlijke maaltijd van het Elims Eethuus werden de ouderen verrast door een groep kinderen van Vogelvlucht samen met juf Nicolet, die voor alle ouderen een prachtige kerstkaart rond deelden met een mooie tekening ertussen. Emy heeft de ouderen een prachtig gedicht voorgedragen. Deze bezoekjes van de schoolkinderen deden de ouderen zichtbaar goed. Het gedicht zal hieronder worden gepubliceerd. De aanwezige ouderen zien terug op een zeer geslaagde dag. Tot slot prees het bestuur van EVA haar vrijwilligers, want zonder hun inzet zou het goede werk van EVA niet mogelijk zijn.

De beste wensen! hoe wens je iemand een fijne kerst als ze verdrietig zijn hoe zeg je fijne dagen in een tijd van pijn hoe wens je een gelukkig nieuwjaar wanneer de tijd zo kostbaar is hoe wens je iemand een fijne tijd bij een groot gemis ik weet niet hoe dat moet maar met liefde stuur ik je Een warme, simpele groet Want juist in tijden van verdriet, Van angst, eenzaamheid of pijn Gaat het niet om woorden Maar om het er zijn!