Elimse winnaars ode aan de zonnebloem

Foto en Artikel Paula Bansema] ELIM – Roan Winkel en Lars Gruppen winnen fantastische prijzen in het kader van 140 jaar Vincent van Gogh Gisteren was de feestelijke onthulling van de Ode aan de Zonnebloem i.v.m. het prachtige kunstwerk op de rotonde in Hoogeveen aan de Limburg Stirumstraat-Schutstraat.

De gemeente Hoogeveen heeft naar aanleiding van het 140jaar Vincent van Gogh een wedstrijd gekoppeld en deelde op diverse plekken zoals de Bibliotheek, dorpshuizen, Punt H kleurplaten uit. De scholen hebben via de cultuur coördinatoren ook een bericht gekregen met een kleurplaat als bijlage.

Tijdens de feestelijke onthulling gisteren werden 2 jongen kinderen uitgenodigd om mee te rijden met paard en wagen om eerst Vincent Van (look-a-like) op te halen, om daarna naar de rotonde te rijden voor de onthulling en de prijsuitreiking. Helaas was de derde prijswinnaar verhinderd voor de prijsuitreiking omdat ze les had. De prijsuitreiking werd gedaan door de wethouder Mark Tuit namens de gemeente Hoogeveen dit heeft georganiseerd. De prijswinnaars waren Eline Datema 12 Jaar uit Hoogeveen, helaas kon zei er niet bij zijn, maar ze heeft een geweldige sporttas gekregen. Roan Winkel 7 jaar uit Elim wint ook een fantastische sporttas, en Lars Gruppen 4 jaar won de hoofdprijs een grote zitzak met zijn eigen kleurplaat daarop geprint.