27 april Oranje Boven: De Koningsfietstocht van Elim!

Op de feestelijke dag van 27 april 2024 wordt Elim gehuld in een zee van oranje ter ere van de jaarlijkse Koningsfietstocht. Dit evenement, een parel in de kroon van de nationale festiviteiten, roept iedereen op om de fiets te pakken en deel te nemen aan een avontuur dat zowel de gemeenschapszin als de sportiviteit ten goede komt. Goed voor de gezondheid en ons milieu.

Start van de tocht: Deelnemers worden uitgenodigd om tussen 9:30 uur en 10:30 uur te starten aan hun fietstocht. Met keuze uit twee afstanden, +/-36 km of +/-55 km, biedt de Koningsfietstocht een route voor elke fietser. Of je nu een doorgewinterde wielrenner bent of simpelweg wilt genieten van de lentezon, deze tocht is de ideale manier om Koningsdag te vieren.

De kosten: Voor leden van de organisatie is de deelname een koopje van slechts €2,50, terwijl niet-leden voor een schappelijke €.7,50 kunnen meedoen. Een kleine prijs voor een dag vol vermaak en vertier.

Tot slot: Terwijl de deelnemers hun weg vinden door de idyllische routes om ons dorp, belichaamt de Koningsfietstocht de ware geest van Koningsdag – een dag van nationale trots, viering en saamhorigheid. Laten we samen trappen voor eenheid en plezier op deze gedenkwaardige dag! De culturele vereniging Elim  iedereen een fantastische Koningsdag toe!