Veertig Jaar Samen: Goos en Bea vieren hun huwelijksjubileum!

Op deze stralende dag, precies veertig jaar geleden, bundelden Goos Engels en Bea Schonewille hun liefde en beloofden elkaar eeuwige trouw. Het jonge stel begon hun avontuur in het pittoreske Alteveer, maar al snel begon het verlangen naar hun geboorteplaats Elim te kriebelen. Terug naar de plek waar hun harten altijd al thuis waren.

Goos, een man met een passie voor voetbal, heeft zijn leven gewijd aan het spel. Eerst als speler op het veld, later als voorzitter en trainer van SC Elim. Zijn enthousiasme en toewijding zijn aanstekelijk en hebben de club naar grote hoogten gestuwd. Bea, een bekend gezicht in de sporthalkantine, zorgt al jarenlang voor de perfecte kop koffie en smakelijke snacks voor de sporters. Haar warmte en gastvrijheid maken haar geliefd bij iedereen die de kantine betreedt.

Vandaag, op 30 maart 2024, vieren Goos en Bea hun huwelijksfeest. De tuin rondom hun huis werd door de familie versierd met vrolijke poppen en een kleurrijk spandoek. Vanmorgen werd het bruidspaar verrast met een ochtendontbijt. Onze fotograaf kon het niet laten om een kijkje te nemen en legde dit feestelijke moment vast.

Namens de hele familie, vrienden, bekenden en de gemeenschap van Elim willen we Goos en Bea van harte feliciteren met deze mijlpaal. We hopen dat jullie nog vele gelukkige jaren samen mogen doorbrengen in ons midden. Op naar het volgende huwelijksjubileum.