De video rubrieken ‘Koopman op pad’ en de video rubriek van Hoogeveen Regio zijn verhuisd.

Hoogeveen-(19-01-2024) Voorheen werden de opnamen voor deze rubrieken gedaan in de d’Olde Bieb in de wijk Wolfsbos. Een gezellige locatie waar het team veel plezier aan beleefd heeft, maar door omstandigheden moest er een andere locatie gevonden worden.

Deze nieuwe locatie is gevonden in de Green Screen Studio van de Bibliotheek Hoogeveen, waar het team enthousiast over is omdat er hier nog professioneler gewerkt kan worden aan de kwaliteit van onze video afleveringen. Vanaf donderdag 11 januari 2024 is het team daar van start gegaan.

Op deze plek kunnen zij de gasten goed ontvangen en kan het team ongestoord de opnamen maken in deze prachtige studio. De presentatie van ‘Koopman op Pad’ wordt gedaan door Roelof Koopman en voor video rubriek ‘Hoogeveen Regio’ Paula Bansema.

Regisseur is Henk Boer. Productie en opnameleider: 1e cameraman is Peter Aalders, 1e camera assistentie wordt verleend door Henk Boer en Roelof Koopman. 2e camera assistent is Paula Bansema. Video Editor is Peter Aalders. Fotografie: Paula Bansema en Henk Boer. Voor meer informatie kunt u mailen naar de redactie
De Green Screen Studio van de Bibliotheek Hoogeveen is per dag of avonddeel te huur. Meer informatie hierover kunt u vinden op: Huur HQ6 Green Screen Studio (bibliotheekhoogeveen.nl)