Een hele eer! Samen met de familie Schonewille op de foto.

Op de foto de familie Schonewille: Piet en Annie, Rene en Linda met hun dochter Sophie, Manuela en  Jeroen en hun kinderen Mason en Amy, en Angela. Voor mij een grote eer om bij hun op de foto te mogen. Annie zat in 1979 in groep 8 toen ik op De Palm kwam werken. Later kwamen Rene, Manuela en Angela bij mij in de klas terecht. En nu zitten Sophie en Mason bij ons op school en mogen we in de komende jaren Amy welkom heten. Speciaal voor deze foto heeft Rene een dag vrij genomen. Dus zelfs bij Scania stond alles even stil….. Voor mij een unieke foto. Niet gewoon 3 generaties, maar een complete familie waar ik even deel van uit mocht maken.

Voor iedereen die dit leest: hartelijk bedankt voor alle mooie reacties op het filmpje van het interview met Roelof Koopman en Peter Aalders. En grote waardering ook voor deze beide heren die op deze manier Elim op een hele mooie manier op de wereldkaart zetten.