Elko beleeft een hele leuke vrijwilligersavond!

ELIM – Afgelopen zaterdag 28-10-2023 was de jaarlijkse vrijwilligersvond korfbalvereniging Elko. De kantine was bomvol met genodigden. Het motto van Elko is: doe je heel veel of wat minder, we kunnen niet zonder je omdat we samen Elko zijn. Tijdens het officiële gedeelte werden er cadeautjes uitgedeeld aan de vrijwilligers die door wat voor reden ook stopten met deelname aan een commissie, jeugdwerk of bestuur. Gelukkig blijven al deze vrijwilligers wel lid van de club en gaan de meeste ander vrijwilligerswerk doen binnen de vereniging. Er werden een aantal leden verrast met een oorkonde en/of speldje van het KNKV omdat ze gefeliciteerd werden hun jubileum; 25, 40, of 50 jaar lid.

Jeanette Smit is al 50 jaar lid van Elko en is nog steeds zeer actief betrokken bij haar cluppie. Vriendinnen Manuela Wachtmeester en Gea Pieters werden gefeliciteerd met hun 40 jarig jubileum. Bij Hendri Kerssies en Nicole Smit zijn ondanks hun jonge leeftijd toch al 25 jaar lid en vierden dus hun 25-jarig jubileum. Voor alle jubilarissen was er een pennen set en bloemen.

Na het officiële gedeelte was het tijd voor de Pubquiz “nieuwe stijl”, waarbij ballonnen een hele grote rol speelden. Er werd veel gelachen, ”geworsteld”, met pijl en boog geschoten, kennis getest en ballonnen bewaakt. De groep die na veel gekkigheid ballonnen kon presenteren (die nog heel waren) gingen er met de taart vandoor.
Na de quiz werd het hapjes buffet geopend, konden diverse drankjes besteld worden, de voetjes van de vloer, en werd er spontaan een karaoke gestart. Kortom een geweldige avond met voor ieder wat wils.