Henk zomer viert 94e verjaardag

ELIM – Gefeliciteerd Henk Zomer! Vandaag, 31 augustus 2023, viert de voormalig aannemer en oprichter van Hobby en geschenken huis Zomer zijn 94e verjaardag. Henk Zomer is een bekend persoon in Elim en omstreken. Veel van zijn leeftijdsgenoten zitten in een bejaardentehuis, maar Henk is nog volledig zelfstandig en verbouwt nog zijn eigen groenten op zijn volkstuin. Z’n vensterbanken staan vol met tomatentplantjes.

Henk begon zijn carrière als aannemer en richtte later Hobby en geschenkenhuis Zomer op. Het bedrijf was gevestigd aan de dorpsstraat in Elim en was een populaire bestemming voor doe het zelvers en mensen die op zoek waren naar gereedschap en leuke geschenken. Naast zijn werk als aannemer en ondernemer was Henk ook een gepassioneerde hobby fotograaf. Duizenden foto’s en dia’s heeft hij recentelijk nog gedigitaliseerd zodat deze bewaard blijven voor het nageslacht. Ook is Henk een verdienstelijk schilder. Menigeen in deze omstreken heeft een echte ‘zomer’ aan de muur hangen.

Henk Zomer is een relaxte man die ondanks zijn hoge leeftijd nog altijd actief is met z’n vele hobby’s. Hij staat volgende week zaterdag op de jaarmarkt in Elim met zijn prachtige houtensnijwerk en houten naambordjes. Het was en is altijd nog een echte ambachtsman. Recentelijk is zijn rijbewijs nog weer voor 5 jaar verlengd. We wensen Henk Zomer een fijne verjaardag toe en hopen dat hij nog vele jaren in ons midden mag blijven in goede gezondheid.