Organisatie Prent dorpentoernooi interviewt aanvoerders organiserende clubs!


Zoals u van ons gewend bent zoeken we de media op in aanloop naar ons toernooi, 11 augustus gaat de bal rollen, we hebben de aanvoerders van de organiserende clubs geïnterviewd, als 5e in de rij Thom Koopman van VV Hollandscheveld. Thom is in de jeugd begonnen met voetballen bij VV Pesse waar hij op 15 jarige leeftijd zijn debuut maakte na 4 seizoenen in het 1e elftal bij Pesse heeft hij de overstap gemaakt naar VV Hollandscheveld waar hij inmiddels aanvoerder is geworden.

VV Hollandscheveld staat voor saamhorigheid, je word snel opgenomen in de vereniging. Ook is het een erg actieve vereniging, er word van alles georganiseerd. Op de vraag wat de doelstelling is voor het komend seizoen is Thom duidelijk: ‘Mijn verwachting is dat we dit jaar mee mogen doen in de bovenste regionen. Onze doelstelling moet zijn om zo snel mogelijk terug te keren in de 3de klasse, de klasse waar Hollandscheveld, naar mijn idee, ook minimaal hoort te spelen’.

De reden voor het meespelen bij het Prent Dorpentoernooi voor VV Hollandscheveld is dat het de ideale voorbereiding is, je speelt veel derby’s waar veel toeschouwers op afkomen, wat weer goed is voor de kantine omzet! Ook Thom durft een voorspelling van de finale van het Prent Dorpentoernooi wel aan: VV Hollandscheveld – VV Protos met de oranje hemden als winnaar! Wij wensen Thom en VV Hollandscheveld veel succes in de voorbereiding en op het Prent Dorpentoernooi!