Levende vergadering Plaatselijk Belang

ELIM – Volgens de ons bereikte informatie waren er zo’n 20 leden aanwezig op de jaarlijkse ledenvergadering van het Plaatselijk Belang. Ons aller Stoffer heeft 25 op zijn facebookpagina staan, maar waarschijnlijk heeft hij dan het bestuur meegerekend. 

Waar de info van Stoffer en de ons bereikte informatie niet verschillen is dat het een actieve vergadering is geworden met veel vragen van de aanwezige leden. Een waarom-vraag gaat over de reden van iets, de oorzaak, de aanleiding, de bron. Nu denk je misschien: klinkt goed, want pas als ik de reden van iets weet, kan ik er iets aan doen of over meedenken. 

Voorzitter Jan Benjamins, die samen met zijn bestuur hard bezig is om het Plaatselijk Belang weer stevig op de kaart te zetten, had zich goed voorbereid en wist op veel vragen een goed antwoord te geven. Wij kunnen niet beoordelen of dat naar ieders tevredenheid was, want dat is bijna onmogelijk, maar Stoffer was hier zeer tevreden over, zo kunnen we lezen op zijn facebookpagina. 

Dat er geen foto’s gemaakt zijn komt door het afscheid en daarmee samenhangende werkzaamheden van de gezamenlijke pers in de gemeente Hoogeveen met betrekking tot het afscheid van Burgemeester K. Loohuis. Dit weekend kunt u hier meer over lezen en kijken via deze site en www.dehoogevener.nl , www.hoogeveenregio.nl www.koopmanoppad.nl Ons gevoel is dat ons Plaatselijk Belang hard aan het werk is om zichzelf goed op de kaart te zetten en dat is een positief streven. Samenwerken en samen Elim mooier maken is ons aller motto. Want waar is het nu mooier dan in Elim?