Koningsdag Viering: De Koningsfietstocht in Elim

ELIM – Op de feestelijke dag van 27 april 2024, kleurt ons dorp oranje voor de jaarlijkse Koningsfietstocht. Dit evenement, dat deel uitmaakt van de nationale vieringen, nodigt jong en oud uit om deel te nemen aan een fietsavontuur dat zowel de gemeenschapszin als de sportiviteit bevordert.

Start van de tocht: Deelnemers kunnen tussen 9:30 uur en 10:30 uur starten met hun fietstocht. Met twee afstanden om uit te kiezen, +/-36 km of +/-55 km, is er voor iedereen een passende route. Of je nu een ervaren fietser bent of gewoon wilt genieten van de lentezon, de Koningsfietstocht is de perfecte manier om Koningsdag te vieren.

De kosten Voor leden van de organisatie is de deelname slechts €. 2,50, terwijl niet-leden voor €. 7,50 kunnen meedoen. Een kleine prijs voor een dag vol plezier.

Tot slot: Terwijl de fietsers hun weg banen door de schilderachtige routes, weerspiegelt de Koningsfietstocht de geest van Koningsdag – een dag van nationale trots, viering en saamhorigheid. Laten we samen trappen voor eenheid en plezier op deze bijzondere dag! Veel plezier op Koningsdag!