Kv Elko heeft trainersstaf voor het nieuwe seizoen compleet

Met het aantrekken van Giel Bisschop heeft Elko voor het komende seizoen de trainersstaf weer compleet. Bisschop zal het roer overnemen van Henry Bijl en Henk Wachtmeester, die inmiddels vier jaar aan Elko verbonden waren als hoofdtrainers. Onder de bezielende leiding van Bijl en Wachtmeester is de selectie van Elko weer gegroeid naar een respectabel aantal spelers, waarbij de promotie naar de tweede klasse in de zaal als sportief hoogtepunt behaald werd. Elko wil beide heren bij deze bedanken voor hun inzet in deze tijd, die van beide zijden naar volle tevredenheid verlopen is.

Na jaren gespeeld te hebben in de selectie van Thrianta maakte Giel Bisschop enkele jaren geleden de stap naar het trainersschap bij de senioren. Na enkele jaren Thrianta 2 onder zijn hoede gehad te hebben besloot hij dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging en deze uitdaging gaat hij aan met de selectie van kv Elko. De technische commissie ziet in Giel een enthousiaste trainer die samen met de trainer van Elko 2 de ploeg verder kan laten groeien op sportief gebied, waarbij enthousiasme voor het korfbalspel centraal staat.

Bisschop gaat samenwerken met Rik Bosman die vorig jaar van kv Centrum uit de Krim kwam om trainer te worden van Elko 2. De spelersgroep en de technische commissie zijn erg tevreden met de prestaties van Bosman, die onder andere een kampioenschap op het veld in de wacht sleepte. Ook hij heeft besloten om onderdeel te blijven van de staf van kv Elko, waardoor Elko voor het komende seizoen weer twee trainers voor de selectie heeft staan. Via deze weg wensen we beide trainers een prettige samenwerking met elkaar en de selectie en natuurlijk veel succes op sportief gebied!